Maalaus- ja tasoitetyöt

Maalausurakointi Aalto Oy tekee pienet ja suuret maalausurakat alusta loppuun huolella aina aikataulujen puitteissa. Lue lisää aiheesta »

Huoneistoremontti

Maalausurakointi Aalto on tehnyt kokonaisvaltaisia huoneistoremontteja Turun talousalueella jo yli 30 vuoden ajan. Lue lisää aiheesta »

Maalausurakoinnin erikoisosaaja palveluksessanne

Maalausurakointi Aalto toteuttaa tasoite- ja maalausurakat yli 30 vuoden kokemuksella Turussa

Vuonna 1980 perustettu Maalausurakointi Aalto Oy on monipuolisten sisä- ja ulkomaalaustöiden asiantuntija Turun seudulla. Henkilökuntaamme kuuluu 10-15 rakennusalan kokenutta ammattilaista, joilta onnistuvat haastavimmatkin urakoinnit nopeassa aikataulussa avaimet käteen- periaatteella niin uudis- kuin saneerauskohteisiin Turun talousalueella.

Asiakaskuntaamme kuuluvat isot ja keskisuuret rakennusliikkeet, kunnat, taloyhtiöt ja julkisyhteisöt. Toteutamme maalausurakoinnin ohella huoneistoremontteja niin taloyhtiöille, kuin yksityisille asunnonomistajille.

Laadukasta jälkeä takuutyönä

Suunnittelemme ja toteutamme urakoinnit aina asiakkaamme toiveet ja tarpeet huomioiden, ja olemme tiiviissä yhteydessä töiden etenemisestä. Teemme työt aina kerralla valmiiksi takuutyönä.

Olemme olleet jo vuosikymmeniä Turun Maalarimiesyhdistyksen ja Pintaurakoitsijat Ry:n jäseniä. Kuulumme myös Tilaajavastuu- ohjelmaan.